Atsiliepimai
Aprašymas
Leidinyje dėstomos taikomosios ir maisto mikrobiologijos mokslo temos: pateikiama medžiaga apie mitybos terpes ir jų ruošimą, pagrindinius komponentus, aprašoma terpių klasifikacija, mitybos terpių kokybės kontrolė. Taip pat nagrinėjama mėginių ėmimo ir skiedinių ruošimo tvarka. Aprašomi pagrindiniai mikroorganizmų sėjimo būdai, mikroorganizmų nustatymo metodai, inhibitorinių medžiagų likučių nustatymo metodai.
Knyga skirta Kauno technologijos universiteto studentams, studijuojantiems taikomąją mikrobiologiją. Ji taip pat gali būti naudojama bendrosios mikrobiologijos ar maisto mikrobiologijos laboratorinių darbų metu.
EXTRA 10 % nuolaida su kodu: IMU10
Akcija baigiasi už 4d.15:16:33
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Leidinyje dėstomos taikomosios ir maisto mikrobiologijos mokslo temos: pateikiama medžiaga apie mitybos terpes ir jų ruošimą, pagrindinius komponentus, aprašoma terpių klasifikacija, mitybos terpių kokybės kontrolė. Taip pat nagrinėjama mėginių ėmimo ir skiedinių ruošimo tvarka. Aprašomi pagrindiniai mikroorganizmų sėjimo būdai, mikroorganizmų nustatymo metodai, inhibitorinių medžiagų likučių nustatymo metodai.
Knyga skirta Kauno technologijos universiteto studentams, studijuojantiems taikomąją mikrobiologiją. Ji taip pat gali būti naudojama bendrosios mikrobiologijos ar maisto mikrobiologijos laboratorinių darbų metu.
Atsiliepimai